„Vagyok pedig kormány embere a szónak azon értelmében, hogy kárhoztatok minden működést, minden elvet, melyek törvényes és hathatós kormányzást lehetetlenítenek.” gróf Dessewffy Aurél
Jobbklikk Egyesület | 2011. december 11.  | 22:37
Respect, Deutsch!
Deutsch Tamás betartotta ígéretét. Ironikusan ugróiskolát rajzolt a legújabb MTV-s botrány okozóinak. Ráadásul egy Mansfeld-pólóban.
Deutsch Tamás azt ígérte, hogy ha a Lomnici Zoltán kitakarásában és a felettébb kínos ügy eltussolásában felelőssé tehetőket nem rúgják ki, akkor szombaton délben ugróiskolát rajzol az MTVA Nap hegyi székháza elé, ezzel biztatva az állami műsorszolgáltató intézményéből való kiugrásra őket.

Deutsch Tamás teljes joggal vércikinek érezte a kitakarási ügyet. Deutsch Tamás tett egy ígéretet, és betartotta azt. Deutsch Tamás mindezt egy Mansfeld Péter arcképét ábrázoló pólóban tette. Van kérdés?

(Deutsch Tamás akció közben.)
(A jobbklikken a hozzászóláshoz regisztráció szükséges.)
Attila | 2011. december 12.  | 00:52
# 1
Deutsch jo formaban van. Birom
stockholm | 2011. december 16.  | 08:31
# 2
Szerintem helyeselhető akció volt: elsődlegesen jelzés, hogy a (köz)tévések ne eszetlenkedjenek; másrészt pedig példázza, hogy a politika világában sem csak görcsösen lehet megnyilvánulni.
wandakutya | 2011. december 25.  | 17:26
# 3
Van kérdés. A címet nem lehetne véletlenül magyarul? :) Vagy emlékeztessek a francia kulturális miniszterre, aki angol nyelvű levelet írt -ha jól emlékszem- a közszolgálati tévé vezetőjének, figyelmeztetve (hátha angolul megérti), hogy mi az anyanyelve. :))))
Az alkotmányozás kezd igazán mulattatóvá válni.
A szalonképes konzervatív tudja, hogy a liberalizmus és más baloldaliságok olyanok, mint az iszlám: betérni lehet, kitérni azonban nem, azért halál jár.
What we now call “civil resistance" often takes the form of mass rallies and demonstrations, as in Prague in 1989 and Tehran in 2009. People also engage in strikes, boycotts, fasts, and refusals to obey the law.
Alain de Benoist's 1985 book length essay, The Problem of Democracy is now available from the Arktos publishing house. Outside of specialist circles, and certainly within English speaking countries, Alain de Benoist may not be particularly well known.
Reagan accomplished an historical remoralization — not in the sense of renewing morality, but in restoring morale.
Discussion of the political impact of social media has focused on the power of mass protests to topple governments. In fact, social media's real potential lies in supporting civil society and the public sphere - which will produce change over years and decades, not weeks or months.