„Vagyok pedig kormány embere a szónak azon értelmében, hogy kárhoztatok minden működést, minden elvet, melyek törvényes és hathatós kormányzást lehetetlenítenek.” gróf Dessewffy Aurél
Jobbklikk Egyesület | 2012. május 31.  | 09:00
Jobbklikk-olvasók, szevasztok!
2012. augusztus 22. és 26. között Tranzit - Fesztivál a határon Kőszegen, Jobbklikk Színpaddal. Gyertek!
A Jobbklikk nem (csak) virtuális közösség. Szeretünk élő szóban, jó társaságban, kellemes helyeken számot vetni arról, ami foglalkoztat minket. Amiben egyetértünk, s amiben vitáink vannak: ami a múltból érdekel, ami a jövőben foglalkoztat.

Nem vagyunk egyedül. A Jobbklikk ma már egy nagyobb közösség része, és a közös gondolkodásban velünk tartanak barátaink a Mandinertől, a Konzervatóriumtól, a Kommentártól és a polgári underground megannyi más szegletéből. 2009-ben együtt indítottuk útjára a Tranzit rendezvénysorozatot, mellyel idén nyárra komoly terveink vannak.

2012. augusztus 22-26. között, szerdától vasárnapig mindnyájan a nyugati határszélre költözünk. Az idén 100 éve született Ottlik Géza híres regényének helyszínén, a gyönyörű Kőszegen találkozunk: jön az első Tranzit - Fesztivál a határon!

A micsoda?

Képzeljetek el egy klasszikus nyári fesztivált, kiegészülve sok-sok közéleti programmal, beszélgetéssel és vitával, középkori díszletek között. Gondoljátok hozzá Magyarország fontos politikai, gazdasági, kulturális döntéshozóit és véleményvezéreit, s mellé a Csík vagy a Firkin zenekarokat, Marót Vikit és a Bootsie Quartettet, utcaszínházat és gasztronómiát. Négy fantasztikus napot, ezerötszáz fiatalt és egy remek közösséget.

Kedves Jobbklikk-olvasók, szeretnénk veletek élőben is találkozni. A kőszegi Jobbklikk Színpad tökéletes alkalom erre!

Jelentkezzetek az elsők között a Tranzit - Fesztivál a határon résztvevői közé! A regisztrációról minden fontos infót megtaláltok az esemény Facebook-oldalán, vagy közvetlenül a jelentkezési felületen is.

Találkozzunk élőben is!
(A jobbklikken a hozzászóláshoz regisztráció szükséges.)
Az alkotmányozás kezd igazán mulattatóvá válni.
A szalonképes konzervatív tudja, hogy a liberalizmus és más baloldaliságok olyanok, mint az iszlám: betérni lehet, kitérni azonban nem, azért halál jár.
What we now call “civil resistance" often takes the form of mass rallies and demonstrations, as in Prague in 1989 and Tehran in 2009. People also engage in strikes, boycotts, fasts, and refusals to obey the law.
Alain de Benoist's 1985 book length essay, The Problem of Democracy is now available from the Arktos publishing house. Outside of specialist circles, and certainly within English speaking countries, Alain de Benoist may not be particularly well known.
Reagan accomplished an historical remoralization — not in the sense of renewing morality, but in restoring morale.
Discussion of the political impact of social media has focused on the power of mass protests to topple governments. In fact, social media's real potential lies in supporting civil society and the public sphere - which will produce change over years and decades, not weeks or months.