„Vagyok pedig kormány embere a szónak azon értelmében, hogy kárhoztatok minden működést, minden elvet, melyek törvényes és hathatós kormányzást lehetetlenítenek.” gróf Dessewffy Aurél
VSZ:  | 2013. április 12.  | 11:26
Ócska millás provokáció
Az Adj Gázt! címmel elnevezett ízléstelen és sértő motoros-rendezvény után a Milla folytatja a legócskább provokációkat.
A mai nap során a Minimum+ oldalra - amely a Millához köthető weblap - felkerült egy kép, amely a kormány "Magyarország jobban teljesít" címmel futó kampányát kívánja kifigurázni. A képet később a Milla hivatalos Facebook-oldala is közölte, valamint az Együtt 2014 nagykátai szervezete is posztolta (persze, mindkét helyről hamarosan lekerült). Az ironikusnak szánt mémen az a felirat olvasható, hogy "A pedofília az egyházra tartozik, Magyarország jobban teljesít."

A Milla tehát arra a következtetésre jutott, hogy az önkormányzati iskolák egyházi átvételével gyakorlatilag az állam a pedofíliát támogatja. Valamint az is kiderült, hogy a Milla a Katolikus Egyházat a pedofíliával azonosítja. Para-Kovács Imre - ma a Millamédia főszerkesztője - már korábban is tett hasonló kijelentést a Klub Rádióban: "Egy gyerek fejlődését két dolog tudja délelőtt tönkretenni: a kereszténység és a pornográfia." Ezt a fajta intoleranciát eddig egyetlen komolyan vehető civil szervezet sem engedte meg magának. Eddig.

Kérdéseink a következők:

1. A Milla így képzeli-e el a párbeszédet Magyarországon?
2. A Milla úgy képzeli-e el a normális országot, hogy nyíltan sértegeti a vallásos embereket?
3. Ezt a fajta felfogás tükrözi-e a Milla toleranciáról kialakított álláspontját?
4. A Milla nem érzi-e úgy, hogy rengeteg keresztény embert sértettek meg emberi méltóságukban?
5. A Milla nem érzik-e a legdurvább általánosításnak azt, hogy azt sugallja: a Katolikus Egyház egy pedofil szervezet?
6. A Milla ezt a fajta mentalitást érti-e európai politizáláson?
7. Nem érzi-e Bajnai Gordon rendkívül kínosnak ezt a civil szervezet?

Az Adj Gázt! címmel elnevezett ízléstelen és sértő motoros-rendezvény után a Milla folytatja a legócskább provokációkat. Nem kell persze túlreagálni a dolgot, nem vártunk mást.

(Képünk innen való.)
(A jobbklikken a hozzászóláshoz regisztráció szükséges.)
butapesti | 2013. április 19.  | 21:10
# 1

6. A Milla ezt a fajta mentalitást érti-e európai politizáláson?

Igen, ez az egyházellenes mentalítás most a \"európai\" politizálás. De csak akkor, ha elfogadjuk azt a tételt, hogy az EU = Európával.

Amúgy ha körülnézük, pont az EU írja ki magát Európából a kettősmércével és a kisebb népek állandó megalázásával.

Az alkotmányozás kezd igazán mulattatóvá válni.
A szalonképes konzervatív tudja, hogy a liberalizmus és más baloldaliságok olyanok, mint az iszlám: betérni lehet, kitérni azonban nem, azért halál jár.
What we now call “civil resistance" often takes the form of mass rallies and demonstrations, as in Prague in 1989 and Tehran in 2009. People also engage in strikes, boycotts, fasts, and refusals to obey the law.
Alain de Benoist's 1985 book length essay, The Problem of Democracy is now available from the Arktos publishing house. Outside of specialist circles, and certainly within English speaking countries, Alain de Benoist may not be particularly well known.
Reagan accomplished an historical remoralization — not in the sense of renewing morality, but in restoring morale.
Discussion of the political impact of social media has focused on the power of mass protests to topple governments. In fact, social media's real potential lies in supporting civil society and the public sphere - which will produce change over years and decades, not weeks or months.