„Vagyok pedig kormány embere a szónak azon értelmében, hogy kárhoztatok minden működést, minden elvet, melyek törvényes és hathatós kormányzást lehetetlenítenek.” gróf Dessewffy Aurél
Archívum
Jobbklikk Egyesület  | 2011. november 30.  | 17:46

Sziasztok! Oldalunk nyomtatási lehetőséggel és like-gombbal frissült. Ezen túl minden posztunk azonnal nyomtatható és likeolható.

Varga Gergely  | 2011. november 28.  | 21:41

Kétségtelen, hogy van összehangolt mozgás a nemzetközi pénzügyi szereplők között, még ha ezt nem is úgy kell elképzelni, hogy egy sötét szobában néhány rejtélyes alak hetente elhatároz valamit.

VSZ:   | 2011. november 8.  | 10:14

Van még miért kiállni, tenni, van mire rácáfolni. Jelszavaink mögött még mindig valós problémák bújnak meg. Az átalakulás elkezdődött, az első lépéseket megtették. De a folyamat nem befejezett.

Jobbklikk Egyesület  | 2011. november 4.  | 19:00

A This is England vetítésével indul a Jobbklikk közösségének filmklubja. A filmről Puzsér Róberttel beszélgetünk. 2011. november 9-én, este héttől.

Az alkotmányozás kezd igazán mulattatóvá válni.
A szalonképes konzervatív tudja, hogy a liberalizmus és más baloldaliságok olyanok, mint az iszlám: betérni lehet, kitérni azonban nem, azért halál jár.
What we now call “civil resistance" often takes the form of mass rallies and demonstrations, as in Prague in 1989 and Tehran in 2009. People also engage in strikes, boycotts, fasts, and refusals to obey the law.
Alain de Benoist's 1985 book length essay, The Problem of Democracy is now available from the Arktos publishing house. Outside of specialist circles, and certainly within English speaking countries, Alain de Benoist may not be particularly well known.
Reagan accomplished an historical remoralization — not in the sense of renewing morality, but in restoring morale.
Discussion of the political impact of social media has focused on the power of mass protests to topple governments. In fact, social media's real potential lies in supporting civil society and the public sphere - which will produce change over years and decades, not weeks or months.