„Vagyok pedig kormány embere a szónak azon értelmében, hogy kárhoztatok minden működést, minden elvet, melyek törvényes és hathatós kormányzást lehetetlenítenek.” gróf Dessewffy Aurél
Kulcsszó
VSZ: Mosonyi Kata  | 2011. július 18.  | 10:00

Szeretném hinni, hogy van még, aki hisz magunkban, aki szerint a remény nem csak valamiféle nyugati cselszövés, aki látja a jövőnket, az örökségünket és a lehetőségeinket.

Békés Márton  | 2010. szeptember 20.  | 10:11

Magyarország első Kormányzati Karrier Expóján nemigen talál fogást a baloldali sajtó sem. A szervezés profizmusán és az óriási érdeklődésen túl ebben az is szerepet játszik, hogy a szakmai rendezvény pártos felhangoktól mentes volt, viszont egy új és vonzó szellemiség hatotta át. Mi is volt ez?

Jobbklikk Egyesület  | 2010. szeptember 15.  | 15:19

2010. szeptember 18. Millenáris. REgeneráció. Kormányzati Karrier Expo. REvolution. Érteeem?

Jobbklikk Egyesület  | 2010. szeptember 6.  | 17:12

2010. szeptember 18-án, szombaton, a Millenárison kerül sor Magyarország első Kormányzati Karrier Expojára, REgeneráció címmel.

Az alkotmányozás kezd igazán mulattatóvá válni.
A szalonképes konzervatív tudja, hogy a liberalizmus és más baloldaliságok olyanok, mint az iszlám: betérni lehet, kitérni azonban nem, azért halál jár.
What we now call “civil resistance" often takes the form of mass rallies and demonstrations, as in Prague in 1989 and Tehran in 2009. People also engage in strikes, boycotts, fasts, and refusals to obey the law.
Alain de Benoist's 1985 book length essay, The Problem of Democracy is now available from the Arktos publishing house. Outside of specialist circles, and certainly within English speaking countries, Alain de Benoist may not be particularly well known.
Reagan accomplished an historical remoralization — not in the sense of renewing morality, but in restoring morale.
Discussion of the political impact of social media has focused on the power of mass protests to topple governments. In fact, social media's real potential lies in supporting civil society and the public sphere - which will produce change over years and decades, not weeks or months.