„Vagyok pedig kormány embere a szónak azon értelmében, hogy kárhoztatok minden működést, minden elvet, melyek törvényes és hathatós kormányzást lehetetlenítenek.” gróf Dessewffy Aurél
Kulcsszó
Békés Márton  | 2014. augusztus 5.  | 16:51

Miután a kereskedelmi fecsegés és a marketing-mantrák beborították a falakat, ismét meg kell tanulnunk jelszavakban fogalmazni és kiáltványokban beszélni. Olvassuk el a várost!

Jobbklikk Egyesület  | 2012. június 12.  | 10:00

Bertalan András (Berci), a Liberal Youth énekese az új albumról, baloldaliságról, hardcore-reneszánszról. Békés Márton interjúja.

VSZ: Kollár Dániel  | 2012. április 6.  | 10:00

A telepi rap előörse a mikrofonon keresztül "köpte ki azt a mocskot, ami ráragadt". A panel hip-hop büszkévé tette a betonrengeteg nemzedékét.

Békés Márton  | 2012. április 5.  | 10:00

Végre megtörtént az egy évtizede elfelejtődni látszó régisulis hangzás és a szigorú hardcore-etika hatásos újrafogalmazása Magyarországon. Három-négy lemezkritika.

Az alkotmányozás kezd igazán mulattatóvá válni.
A szalonképes konzervatív tudja, hogy a liberalizmus és más baloldaliságok olyanok, mint az iszlám: betérni lehet, kitérni azonban nem, azért halál jár.
What we now call “civil resistance" often takes the form of mass rallies and demonstrations, as in Prague in 1989 and Tehran in 2009. People also engage in strikes, boycotts, fasts, and refusals to obey the law.
Alain de Benoist's 1985 book length essay, The Problem of Democracy is now available from the Arktos publishing house. Outside of specialist circles, and certainly within English speaking countries, Alain de Benoist may not be particularly well known.
Reagan accomplished an historical remoralization — not in the sense of renewing morality, but in restoring morale.
Discussion of the political impact of social media has focused on the power of mass protests to topple governments. In fact, social media's real potential lies in supporting civil society and the public sphere - which will produce change over years and decades, not weeks or months.