Nyomtatás
Ablak bezárása
Korszemek V. rész
Vendég | 2014. szeptember 29.
Egy ebédszünet, egy későn kiszállított, langyos pizza, egy zsírtenger, fel is szeletelve meg nem is. Egy kolléga, aki kér egy szeletet.
Egy nap


Egy ébresztő a telefonon, egy szundi, meg még egy. Egy tükör, egy-egy csipa, később még egy, pedig már úgy tűnt, hogy nulla. Egy cipőbe bújás, egy utca, egy út, egy pékség útközben. Egy konzervált croissant, egy kakaó, egy kétezres, egy nincs kisebb. Egy metróaluljáró, egy technikai okok miatt nem közlekedik, egy elmormolt bassza meg. Egy pótlóbusz, egy pozícióharc egy négyzetméteren. Egy iroda, több tucat négyzetméteren. Egy blokkoló kártya, egy kávé, egy wc, és még egy csipa. Egy Windows intro, egy Outlook, egy köteg megválaszolásra váró email. Egy jól haladó projekt, egy bizonytalan és egy alakuló. Egy elégedettség, egy idegesség, egy reménykedés. Egy ebédszünet, egy későn kiszállított, langyos pizza, egy zsírtenger, fel is szeletelve meg nem is. Egy kolléga, aki kér egy szeletet. Egy másik, aki egy teljesítésigazolást kér. Egy ügyfél, aki reméli nem zavar, de. Egy rövid ebédszünet, egy hosszúkávé. Egy hosszú délután. Egy meeting, egy grafikon, egy sor bulletpoint, végül egy időzítés, magyarán szólva timing. Egy kis köteg megválaszolásra váró email. Egy hat óra, egy hazaút. Egy helyreállt metróközlekedés, egy sötétbe borult város. Egy konditerem, egy dohos pince, egy megfáradt izzadtságszag, egy motorikus elszántság, egy közelgő tavasz a súlyok mögött. Egy visszahúzó tél előttük. Egy álmodozás a futópadon. Egy pipa az edzés végén, egy kulcskeresés utána az öltözőben. Egy megvan, egy megnyugvás. Egy kulcs a zárban otthon. Egy megérdemelt csönd, egy lelassult idő. Egy időtöltés nap végéig, ami több mint a semmi, de kevesebb, mint a valami. Egy tükör, egy-egy csipa helyett egy-egy karika. Egy ágy, egy záró mobilnet, egy kezdődő álom. Egy ébresztő a...

Meeting report


Új planninget tervezünk. Az előző negyedéves QR eredményeit elemezzük a marketinggel kooperálva, engagement experience entity alapon. A B2B service performansza megfelelt az előzetes Main Aim settingsnek, a consumer communications ROI-ja ugyanakkor elmaradt a median scenariotól. A sales pitch peak után kalkulált substandard share alapján megállapítható, hogy a predisposed pre-pay piac retail strategy-je felülvizsgálatra szorul. Finance oldalon a corporate client focus a long-term loyalty szegmens felé irányul Q3-ban és Q4-ben, miközben a part-time quantity volumene dekrizálódik. A regional operation agency-k újonnan implementált brandbookja már a global policy-ben foglalt identity indikátorokat és focal pointokat is tartalmazza. A procurement unit efficiency ratingje forecast alatt teljesített. A HR elkezdte a WDAFUQ-2012/2-es teljesítményértékelési rendszer evaluálását. Az integrált látásmód továbbra is key.

RSVP: rohadt sokba volna a profit.

Illusztrációnk a szerző 4-es metróban készített felvétele.